News

Mirela Stelea, prima colectie Cruise din Romania, pe un yacht de 1,5 milioane de euro

Scris de Sorin Dutoiu

Designerul Mirela Stelea lanseaza „Cruise”, prima colectie vestimentara din Romania destinata petrecerii timpului pe croaziera, la piscina sau pe plaja.

Sotia lui Bogdan Stelea, unul din cei mai apreciati designeri din Romania, in special pentru atentia cu care imbina cele mai fine materiale aduse vreodata in Romania, a realizat, cu aceasta ocazie, o sedinta foto in premiera pentru tara noastra.

Shootingul a avut loc pe un yacht de 20 de metri lungime, adus tocmai din Ibiza, care valoreaza nu mai putin de 1,5 milioane de euro.

Modelul MRA, Nicoleta Vaculov, unul din cele mai bine cotate in Romania, dar si peste hotare, s-a lasat fotografiata in ipostaze romantice, in largul marii, evidentiind eleganta colectiei.

Rochii lungi, din matase extrem de fina, cu imprimeuri in culori vii, salopete subtiri din matase adusa de la Paris si Dubai, franjuri discrete, dantela fina, toate sunt menite sa readuca eleganta in perioada estivala.

„Mi-am dorit sa le ofer femeilor ocazia sa fie cu adevarat elegante atunci cand merg in croaziera, la piscina, sau chiar pe plaja. Dupa orele petrecute sub soare, in costum de baie, nu au avut pana acum multe optiuni vestimentare. Pe plaja, sub o umbrela, intr-un baldachin savurand un cocktail, in timpul unei plimbari pe un vas de croaziera sau, seara, la o receptie, pe marginea unei piscine… pentru toate aceste momente am gandit colectia Cruise”, declara Mirela Stelea.

Mirela Stelea este absolvent al Institutului de Moda din Barcelona si isi desfasoara in Romania si in Dubai o afacere de succes in domeniul fashion.

Atelierul sau din Bucuresti este vizitat de cliente, multe dintre acestea femei de afaceri si vedete din showbiz, care apreciaza atat viziunea vestimentara cat si calitatea materialelor folosite pentru rochii de seara, rochii de mireasa si, mai nou, pentru cele din colectia „Cruise”.

Scrie un comentariu