ADPM Coffee Break Stiri Interne Style Radar

Mirela Stelea a devenit imaginea perlelor negre Tresor Noir la nivel international

Scris de Administrator

Mirela Stelea isi dezvolta cariera la nivel international nu doar ca designer, ci si ca model, devenind imaginea Tresor Noir, un brand international de perle negre.

Mirela-Stelea-Tresor-Noir-2-credite

Francezii care produc si comercializeaza bijuteriile Tresor Noir, cu perle negre culese din Tahiti, i-au propus Mirelei Stelea sa realizeze o sedinta foto exceptionala in Gran Canaria ce urmeaza a fi inclusa in reviste glossy de peste hotare. Shootingul a fost conceput de fotograful roman Corina Olaru si a avut loc la mijlocul lunii aprilie in Gran Canaria, insula din Oceanul Atlantic ce apartine de Spania.

Mirela Stelea a jucat pentru prima data rolul de model, a purtat rochii provocatoare, creatii proprii, lentile de contact verzi si a pozat langa cactusi, pe dunele de nisip din Maspalomas, in piscina, pe pietre vulcanice sau pe nisip, in bataia valurilor Oceanului Atlantic.

Designerul a purtat bijuterii cu perle, de diverse tipuri, cea mai spectaculoasa fiind un colier din aur alb cu perle si smaralde, confectionat special pentru sedinta ei foto, a carui valoare depaseste 15.000 de euro.

Mirela-Stelea-Tresor-Noir-12

Propunerea de a deveni imaginea Tresor Noir a venit dupa ce francezii care detin acest brand de perle negre au remarcat-o la un targ de moda recent si au descoperit cu interes sedintele foto pe care le-a realizat in ultimii ani pentru colectiile sale.

„Am avut cinci zile de shooting. Cel mai dificil a fost sa pozam in apa rece a oceanului sau sub apa in piscina, tinand cont ca afara nu erau mai mult de 20 de grade Celsius. Dar a meritat. Fotografiile realizate de Corina Olaru si machiajul Alinei Brailescu sunt spectaculoase”, declara Mirela Stelea.

Mirela-Stelea-Tresor-Noir-1

Bijuteriile cu perle negre pot fi comandate si din Romania, atat online de pe noul site www.tresor-noir.com, cat si direct din showroom-ul Mirela Stelea de pe Strada Brazilia 52, Bucuresti.

Perlele Tresor Noir provin din lagunele albastre ale Arhipelagului Tuamotu-Gambier din Tahiti, sunt atent selectionate de specialisti, si se disting prin calitatea superioara (AA+ sau AAA), nuante hipnotizante si puritate.

Prin calitatea de prim producatori, bijutierii Tresor Noir transforma perla neagra intr-un “lux accesibil”, cu preturi pornind de la 200 de euro pentru un inel sau o pereche de cercei.

Scrie un comentariu