Stiri Interne

S-a pronuntat divortul dintre Mirela si Bogdan Stelea! Iata ce declara cei doi

Scris de Administrator

La aproximativ trei saptamani dupa ce au confirmat public zvonurile conform carora au hotarat de comun acord ca, dupa sase ani, mariajul lor a ajuns la final, iata ca divortul dintre ei a fost pronuntat ieri. Cei doi isi doresc discretie in aceasta perioada si marturisesc ca relatia lor candva de iubire s-a transformat intr-o frumoasa prietenie si ca momentan amandoi se concentreaza pe aspectele profesionale ale vietii.

mirela-bogdan-stelea

Mirela si Bogdan Stelea au anuntat in urma cu aproape trei saptamani ca, dupa sase ani de mariaj, au hotarat de comun acord sa divorteze, insa si-au pastrat discretia care i-a caracterizat mereu si nu au dorit sa comenteze public mai multe pe seama acestui subiect.

La fel se intampla si acum, cand divortul lor a fost pronuntat. Cei doi marturisesc ca vor ramane prieteni si ca se vor respecta intotdeauna pentru momentele frumoase pe care le-au petrecut impreuna si ca, momentan, se vor concentra fiecare pe aspectele profesionale ale vietii.

mirela-bogdan-stelea1

„A fost o perioada dificila in care am dorit sa rezolvam situatia familiala in intimitate, fara a face din acest subiect unul public. La fel am procedat, in acesti sase ani, si in privinta casniciei noastre. Ieri, divortul a fost pronuntat. Pornim acum fiecare pe drumul nostru. Ramanem prieteni si recunoscatori unul celuilalt pentru clipele frumoase petrecute in cei sase ani de cssnicie. Ne vom concentra fiecare acum asupra carierei si privim cu optimism spre viitor. Viata este frumoasa, iar fiecare etapa a ei este un dar de la Dumnezeu pe care trebuie sa il pretuim!”, au declarat Mirela si Bogdan Stelea.

mirela-stelea

Luna trecuta, imediat dupa confirmarea faptului ca va divorta, Mirela Stelea a plecat din tara pentru a pune bazele unui nou proiect profesional ce va fi lansat in curand.

Scrie un comentariu