Stiri Interne

Mirela Popa, de la -5 grade in China, la +33 in Dubai! Ce corp perfect are!

Scris de Administrator

Dupa ce si-a petrecut Sarbatorile de iarna tocmai in indepartata China, la -5 grade Celsius, Mirela Popa (ex-Stelea) se afla acum in vacanta intr-o destinatie calduroasa. Mai exact, in Dubai.

Mirela Popa - MiReLa

Desigerul Mirela Popa (ex-Stelea) petrece inca la mii de kilometri de Romania. Vedeta se afla in vacanta inca de dinaintea Craciunului, cand si-a facut bagajele pentru a pleca intr-o destinatie mai putin frecventata de romani in aceasta perioada a anului.

Este vorba de China, unde a vizitat pentru cateva zile metropola Shanghai, pentru ca apoi sa se mute, pentru Revelion si cateva zile din noul an, in capitala Beijing.

Mirela Popa Zidul Chinezesc

Mirela a vizitat acolo Orasul Interzis si a ajuns si la vestitul Zid Chinezesc, unde a urcat mii de trepte si a indurat cele -5 grade cat se inregistrau in timpul zilei.

“Chinul” nu a durat insa decat cateva zile, intrucat, de la Beijing, fosta sotie a lui Bogdan Stelea a luat avionul catre o destinatie exotica, cunoscuta si foare draga ei.

Este vorba de Dubai, unde petrece si in prezent, alaturi de prietenele sale pe care le viziteaza frecvent.

Amadeus-Mirela-Popa-MiReLa

Principalul scop al deplasarii in China si in Dubai il reprezinta, insa, exportul noii sale colectii de rochii de dantela colorate, MiReLa, pe care a lansat-o la finalul anului trecut si care se bucura de mare succes prin intermediul magazinului sau online www.mirelashop.ro.

Mirela Popa Dubai

Desigur, Mirela si-a alocat si suficiente zile relaxarii, la plaja, rasfatandu-se sub razele soarelui, la +33 de grade Celsius, pe plaja Jumeirah, in imediata vecinatate a vestitului hotel Burj al Arab.

Scrie un comentariu