Stiri Interne

Mirela Popa, mai hot ca niciodata la 37 de ani! Si-a aniversat ziua in Dubai cu o noua sedinta foto!

Scris de Administrator

Mirela Popa (ex-Stelea) a implinit zilele trecute 37 de ani si demonstreaza ca este mai sexy ca niciodata, printr-o sedinta foto exotica realizata in Dubai, orasul in care locuieste deja de ceva vreme.

mirela-stelea-sedinta-foto-dubai-3

Mirela Popa (ex-Stelea) a implinit zilele trecute varsta de 37 de ani si a marcat aniversarea in Dubai, orasul in care locuieste de la inceputul primaverii, printr-o sedinta foto exotica.

mirela-stelea-sedinta-foto-dubai-2

Seria de fotografii a fost cadoul primit de la buna ei prietena din Emiratele Arabe Unite, care i-a fost alaturi in cele mai frumoase, dar si mai dificile momente din viata.

mirela-stelea-sedinta-foto-dubai-1

„Corina, prietena mea buna, a fost de parere ca o sedinta foto pe insula artificiala The Palm si pe plaja de langa Burj Al Arab ar ramane, in timp, simbolul noii etape din viata mea, aici, in Emirate. Relaxare, frumusete, culoare, moda si optimism. Am lucrat cu un fotograf foarte bun din Dubai, Jaideep Abraham, si am ales vestimentatii lejere din noua mea colectie Cruise. Dupa sedinta foto, in seara zilei mele de nastere, am petrecut alaturi de peroanele dragi mie la un rooftop bar cu vedere spre Pier7”, povesteste Mirela Popa.

mirela-stelea-sedinta-foto-dubai-4

Designerul vestimentar s-a mutat in Dubai la inceputul lunii martie cu scopul de a-si extinde activitatea profesionala in Emiratele Arabe Unite. Are in plan lansarea a doua colectii in acest an, dedicate publicului din Orientul Mijlociu, precum si deschiderea propriului magazin intr-un faimos centru comercial.

Mirela-Popa-Dubai-World-Cup-2

“Dubai a fost mereu a doua mea casa. Doar anul trecut am venit de opt ori aici, iar colectiile mele s-au bucurat de succes aici, inca de la prima participare la Dubai Fashion Week. Am luat astfel decizia de a-mi extinde business-ul la Dubai, asa ca, cel putin in aceasta perioada, sunt concentrata doar pe ce am de realizat aici. Daca vreau sa activez pe piata fashion de aici, trebuie sa locuiesc aici. Nu pot face naveta”, adauga Mirela Popa.

Mirela-Popa-Dubai-World-Cup-3

Designerul roman este deja foarte activ si in zona de evenimente din Dubai. Recent s-a numarat printre invitatii de seama de la Dubai World Cup, o competitie celebra de curse de cai ajunsa in acest an la editia cu numarul 20, unde a fost complimentata pentru tinuta purtata: o salopeta neagra si decoltata, din recenta ei colectie, si o palarie spectaculoasa creata de Madalina Vlad.

Mirela-Popa-Dubai-World-Cup-5

Scrie un comentariu