Stiri Interne

Cher, invitata speciala sambata asta la „Te cunosc de undeva”!

Scris de Administrator

Editia de saptamana aceasta a emisiunii “Te cunosc de undeva” vine la pachet cu o multime de transformari fabuloase ale vedetelor participante, dar si cu invitati surpriza ce vor face, fara indoiala, deliciul telespectatorilor.

cher-tcdu

Noi transformari, artisti de prima mana si muzica adevarata sunt ingredientele editiei de sambata, 18 octombrie, de la ora 20.30, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, in care Lora, Rona Hartner, Maria Buza, Anda Adam, CRBL, Florin Ristei, Jorge si Pepe vor readuce in fata telespectatorilor Antenei 1 vedete ale muzicii autohtone si internationale.

Ambitioasa Lora il va imita de data aceasta pe Bruno Mars, Florin Ristei s-a dat cu autobronzant toata saptamana, ca sa se transforme in Corina, Pepe imbraca treningul si isi pune pe cap o bentita ca sa devina Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy, iar cameleonicul Jorge va fi Faydee. Rona Hartner se imbraca in costum popular si va canta moldoveneste precum Margareta Clipa, Anda Adam va intra pentru o seara in pielea lui Khaled, iar CRBL canta rap si incinge un dans provocator pe post de Jason Derulo. Nu in ultimul rand, Maria Buza isi pune palaria alba si sacoul cu paiete rosii ca sa se transforme in Nelu Vlad, fondatorul si compozitorul formatiei Azur, si sa interpreteze celebra piesa “Cenusareasa”.

Invitatul special al serii va fi Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, care se va transforma in Cher si va canta “If I Could Turn Back Time”. De asemenea, momentul extra-concurs va fi sustinut in aceasta gala de Maria Buza, Anda Adam si Florin Ristei, care ii vor imita pe cei de la L.A., cu piesa lor celebra acum 14 ani, “Ochii tai”.

Cine este castigatorul galei de sambata, telespectatorii Antenei 1 vor vedea de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!

Scrie un comentariu