News

Drama nestiuta a lui Mircea Solcanu! A fost operat pe creier din pricina unei tumori!

Scris de Alexandru Manea

Mircea Solcanu a ascuns in ultimele luni o problema de sanatate grava. Prezentatorul emisiunii „Povestiri de noapte” de la Acasa a fost diagnosticat cu tomoare pe creier si a fost operat intr-o clinica din Viena.

Mircea Solcanu a reusit sa mascheze in ultimele luni, cu umor si buna dipozitie, o problema de sanatate grava.

Prezentatorul emisiunii „Povestiri de noapte” a fost diagnosticat cu tumoare pe creier. In urma cu mai bine de o luna a fost internat intr-o clinica din Viena unde a fost supus unei operatii complicate.

Din fericire, interventia a fost realizata cu succes si a fost externat in urma cu trei saptamani.

Mircea se arata fericit ca a avut alaturi prieteni de nadejde si chiar slujitori ai bisericii care s-au rugat pentru el in tot acest timp.

„De cand am iesit din spital, acum trei saptamani, fiecare zi e o sarbatoare pentru sufletul meu. Daca la Viena prietenele mele cele noi m-au plimbat si am petrecut momente de neuitat impreuna, la Bucuresti m-am vazut cu oameni care mi-au bucurat sufletul, la Constanta, fiecare zi e o alta sarbatoare!

Prieteni vechi si noi iar eu stau si ma uit la ei, ma bucur de ei si ma gandesc ca ceea ce sunt astazi se datoreaza si lor in mare masura, m-au incurajat, m-au sustinut, poate ei nici nu stiu asta dar vreau sa le multumesc!

Iar daca tot le multumesc as vrea sa le multumesc si unor slujitori ai Bisericii. Preotul Marius si preotul Stefan sunt cei care s-au rugat pentru mine in timp ce eram la Viena”, a scris Mircea Solcanu pe pagina personala de Facebook.

Scrie un comentariu