News

Mircea Solcanu s-a plimbat in vacanta cu mocanita

Scris de Administrator

Un traseu prin regiunea Toscanei din Italia, o calatorie pe cea mai inalta sosea din Romania, Transalpina, o plimbare cu “Mocanita”, celebra locomotiva cu aburi din Maramures, soare, plaja si multa relaxare. Astfel s-a desfasurat vacanta lui Mircea Solcanu.

Startul vacantei s-a dat la mare, in Constanta, orasul natal al vedetei ACASA:

“Am fost plecat doua saptamani. Initial am stat cateva zile la Constanta, cu mama, care a revenit din Italia”, ca dupa aceea, aceasta sa se continue in Italia.

Apoi am plecat eu 4 zile in Italia singur, Rich a ramas la Constanta. In Toscana am stat cateva zile, iar la Florenta doar m-am plimbat pentru ca timp de vizitat nu prea am avut”, spune Mircea Solcanu.

La intoarcerea in tara, Mircea Solcanu s-a indreptat catre alte zone turistice deosebit de frumoase:  “M-am intors in tara si am fost la Horezu, la Frasinei, o manastire dupa modelul celor de pe Muntele Athos in care femeile nu au acces. Exista chiar o legatura de blestem care tine femeile la distanta de lacasul de cult”, povesteste prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”.

Pentru Mircea, una dintre cele mai frumoase experiente din vacanta a fost plimbarea pe Valea Vaserului cu “Mocanita”:

“O zi am rezervat-o plimbarii cu Mocanita pe Valea Vaserului, o experienta extrem de relaxanta , o calatorie in secolul trecut pe care nimeni nu trebuie sa o rateze. Am mai fost pe Transalpina si la Viseu de Sus.

Aici m-am bucurat sa vad in fiecare zi cateva nunti la care participantii se imbraca in costume nationale, am stat la o pensiune in munti, am inotat la piscina si am stat la soare. Au fost cele mai relaxante zile din toata vacanta pentru ca nu a fost nevoie sa conduc sau sa prind vreun avion foarte matinal.

Mancarea buna de la Viseu, soarele, piscina si oamenii locului mi-au asigurat confortul de care aveam nevoie. Rich s-a bucurat de vacanta si el, a stat in iarba si a interactionat cu diverse animale”, povesteste Mircea Solcanu.

Scrie un comentariu