Cinenews Stiri Interne

Mircea Solcanu, coleg cu Andreea Marin si Daniel Buzdugan

Scris de Administrator

Dupa ce s-a dezvaluit ca Andreea Marin si Daniel Buzdugan isi imprumuta vocile unor veverite simpatice, personaje ale filmului de animatie „The Nut Job: Goana dupa alune”, iata ca si Mircea Solcanu face parte din distributia aceleiasi pelicule. Acesta din urma intra in pielea lui Racoon, un raton avid dupa bani si putere.

andreea-marin-mircea-solcanu-daniel-buzdugan

Dupa ce si-a demonstrat talentul ca om de radio, Mircea Solcanu, experimentatul prezentator al Povestirilor de Noapte, isi construieste o frumoasa cariera in domeniul dublajului de animatie, interpretand un nou personaj plin de personalitate din 24 ianuarie, in filmul „The Nut Job: Goana dupa alune”.

mircea-solcanu-the-nut-job2

,,De data asta sunt un raton, dragut si nu prea. Cred ca prezenta in lumea personajelor animate e cea mai cinstita, pentru ca nu trebuie sa minti decat de dragul povestii si al celor care vor rade in sala, pentru ca si asta e un fel de Nut Job”, spune el.

mircea-solcanu-the-nut-job1

Este pentru a doua oara cand Mircea Solcanu isi face simtita prezenta pe marile ecrane, debutul sau in animatie fiind marcat de filmul Justin si cavalerii 3D, la invitatia MediaPro Distribution. De aceasta data ii revine placerea de a-l dubla pe celebrul Liam Neeson, cel care in versiunea originala si-a imprumutat vocea unui raton (Raccoon).

mircea-solcanu-the-nut-job

Liderul autoproclamat al Parcului Liberty, Raccoon pare sa fie nobil in conducerea comunitatii, dar este doar o fatada dupa care se ascund propriile sale interese. Este un maestru al manipularii avid dupa bani si putere si nu s-ar da in laturi de la nimic ca sa-si satisfaca apetitul. In ciuda delirului de grandoare, nu este capabil sa faca mai nimic de unul singur, asa ca intotdeauna ii cere ajutorul Cardinalului de nezdruncinat. Raccoon s-a saturat de nepasarea lui Surly fata de regulile parcului si pandeste ocazia perfecta sa scape de aceasta rozatoare aroganta. Dar Raccoon s-a concentrat prea mult asupra lui Surly si i-a scapat din vedere ca cel mai mare rival al sau poate fi chiar mana lui dreapta, Andie.

Acest proiect animat o readuce de asemenea pe Andreea Marin intr-o noua colaborare cu Daniel Buzdugan, cei doi imprumutandu-si vocile unor veverite poznase si indragostite din filmul „The Nut Job: Goana dupa alune”.

Scrie un comentariu