Stiri Interne

Mircea Solcanu, la 10 ani de la Acasă TV. Trăiește din pensia de handicap.

Scris de Ana Kozma

Din ce trăiește Mircea Solcanu în prezent? Mulți se întreabă acest lucru la 10 ani după ce fostul prezentator de televiziune de la Acasă TV a dispărut complet din lumina reflectoarelor. Iată răspunsul.

Mircea Solcanu, la 10 ani de la Acasă TV. Trăiește din pensia de handicap.

În trecut, era unul dintre cei mai simpatici prezentatori de televiziune din țara noastră. Au trecut însă 10 ani de când Mircea Solcanu a rămas fără locul de muncă de la Acasă TV. S-a retras din lumina reflectoarelor și trăiește în orașul său natal, Constanța.

În urmă cu aproximativ 9 ani, a trecut printr-o cumpănă foarte grea. A suferit o operație pe creier, după ce fusese diagnosticat cu o tumoare. Din păcate, resimte și astăzi repercurisunile acesteia.

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine şi efectul operaţiei. Ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operaţii. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche şi 70% la cealaltă. Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd”, a dezvăluit Mircea Solcanu pentru Impact.ro.

Asta nu-l oprește să-și urmeze visele. Fostul prezentator tv este acum student la actorie.

„Sunt în anul 2. Sincer, abia aştept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viaţa pentru mine. Facultatea asta a fost şi un fel de penitenţă, în care am învăţat nespus de multe lucruri”, declară el.

Ce simptome mai are Mircea Solcanu dupa operatia pe creier

Scrie un comentariu