News

Mircea Radu face divertisment educativ la TVR

Scris de Administrator

Mircea Radu isi va face mult-asteptata revenire pe micile ecrane, sambata aceasta, cu noua lui emisiune de la TVR, “InTrecerea anilor’, o competitie intre melodiile, filmele si succesele sportive romanesti din ultimele decenii.

Mircea Radu planuieste sa revina pe sticla cu o emisiune de divertisment asa cum se facea odinioara. Curata, plina de vedete adevarata si, in acelasi timp, informativa pentru public.

Prima editie a show-ului “InTreacerea anilor” va avea loc sambata aceasta, pe acelasi interval orar pe care Andreea Marin transmitea “Suprize, surprise”.

Noul show de divertisment este structurat in 11 editii, zece confruntari directe si o „Mare Finala”, o competitie intre melodiile, filmele si succesele sportive realizate de diferite generatii.

Show-ul este descries de Mircea Radu astfel: “Aducem in atentia telespectatorilor momente din istoria si cultura Romaniei facand apel la nostalgie, curiozitate, umor si ironie”.

Formatul show-ului apartine casei de productie olandeza Endemol care a oferit formate precum „Ploaia de stele” (TVR 1), „Din dragoste” (Antena 1), „Big Brother” (Prima TV)

TVR a platit doar 1000 de euro pentru licenta emisiunii (suma despre care banuim ca este incorecta intrucat este mult prea mica), iar costurile de productie se ridica la 26.000 de euro pe editie, o suma mare insa demna de un show de amploare.

Conceptul initial al show-ului apartine casei olandeze Endemol, devenita cunoscuta in intreaga lume dupa „inventarea” show-ului „Big Brother”. In momentul de fata, acest show are mare succes in 26 de tari, printre care SUA, UK sau Italia.

Scrie un comentariu