Stiri Interne

Mircea Radu, rating mic la Antena 1. Ce se intampla cu emisiunea?

Scris de Alexandru Manea

Mircea Radu a parasit TVR si a revenit la Antena 1 pentru a realiza emisiunea “Ie Romanie”. Din pacate, ratingul este foarte slab, drept urmare conducerea televiziunii a hotarat acest lucru…

Mircea Radu, rating mic la Antena 1. Ce se intampla cu emisiunea?

Mircea Radu era una din principalele vedete-carlig ale Antenei 1 in urma cu 10-15 ani, cand modera emisiunea “Din Dragoste”, A plecat din Antena 1 si a prezentat stiri si emisiuni de divertisment la TVR, pentru ca la inceputul acestui an sa revina la postul comercial.

De aceasta data, cu un nou proiect, “Ie Romanie”, in care pleaca la drum, in toate colturile tarii, alaturi de vedete consacrate, pentru a descoperi frumuseti feminine locale si traditiile locului. Din pacate, emisiunea are rating foarte mult, astfel ca cei din conducerea postului au decis sa taie bugetul si au anulat viitoarele deplasari, Asta inseamna ca emsiunea, daca va dura pana la final, asa cum era stabilit, se va adapta ca si continut pentru a nu mai cheltui atat de mult cat a facut-o in primele editii.

Revenirea lui Mircea Radu la Antena 1 pare sa nu fi fost una cu noroc pentru el. Filmarile la ”Ie Românie”, cea mai noua productie de divertisment a postului de televiziune, au fost oprite brusc, fara nicio explicatie. Potrivit informatilor noastre, audienta emisiunii este mult sub asteptari, motiv pentru care a fost luata decizia de a renunta la o mare parte din filmari, urmând ca productia sa mearga pâna la final cu buget minim.

”Nu a atins rating-ul la care se asteptau sefii Antenei si, probabil, acesta a fost un motiv suficient de puternic pentru a renunta la filmari când mai erau doar doua zone geografice de vizitat. Fireste, prezentatorul, juratii si echipa de productie isi primesc banii doar pentru zilele in care s-a filmat. Ramâne de vazut când si unde se va desfasura finala in care se vor intrece câstigatorii etapelor rurale. Ar trebui sa fie la Bucuresti, intr-un studio inchiriat de Antena. Pentru ca cineva trebuie sa câstige concursul pe tara”, au declarat surse din Antena 1 pentru Libertatea.

Mircea Radu și-a botezat fetița. Iată ce nume a ales!

Scrie un comentariu