News

Mircea Radu prezinta la TVR o emisiune marca Endemol

Scris de Christian Stan

„In trecerea anilor” se numeste emisiunea pe care Mircea Radu o va prezenta la TVR in fiecare sambata seara, pe fostul interval orar al emisiunii „Surprize-Surprize”. Formatul show-ului apartine casei de productie olandeza Endemol.

In cele din urma, Mircea Radu se intoarce la divertisment cu o productie ce isi propune sa puna fata in fata reprezentanti ai unor generatii diferite.

„In trecerea anilor” este un show care va valorifica arhiva TVR, folosind inregistrarile stocate de-a lungul timpului.

Conform EVZ, TVR a platit doar 1000 de euro pentru licenta emisiunii (suma despre care banuim ca este incorecta intrucat este mult prea mica), iar costurile de productie se ridica la 26.000 de euro pe editie, o suma mare insa demna de un show de amploare.

Conform surselor noastre, noua productie a lui Mircea Radu vizeaza chiar intervalul orar ocupat pe vremuri de emisiunea „Surprize-Surprize”, moderata de Andreea Marin.

„Eu sunt convins ca aceasta emisiune va deschide un nou capitol in productia de divertisment din Romania”, a spus Mircea Radu pentru EVZ.

Conceptul initial al show-ului apartine casei olandeze Endemol, devenita cunoscuta in intreaga lume dupa „inventarea” show-ului „Big Brother”. In momentul de fata, acest show are mare succes in 26 de tari, printre care SUA, UK sau Italia.

Scrie un comentariu