News

Mircea Radu nu se intoarce la TV

 

„Intentiile mele nu s-au suprapus cu ale lor” 

 

Se pare ca nu il vom vedea pe Mircea Radu la pupitrul stirilor Antena 1, si nici la vreo emisiune noua a vreunului post TV.  Negocierile cu televiziunile nu s-au concretizat iar singura propunere pe care acesta o are este un curs de fotografie la Universitatea Dalles din Bucuresti.

 

„Nu stiu daca ma intorc la TV – cine poate sti ce e maine? In general vorbind, la cum arata divertismentul acum, m-as lasa greu convins. N-am spus ca nu m-au multumit, ci doar ca intentiile mele nu s-au suprapus cu ale lor. Cea mai recenta propunere a venit din partea profesorului Francisc Vaida pentru un curs de fotografie – mai degraba de poezie a fotografiei sau ce transmite o fotografie dincolo de imagine – la Universitatea Dalles. Inca nu am dat un raspuns clar, dar m-a onorat propunerea dansului”, declara el pentru EVZ.

 

Despre zvonurile ca l-ar inlocui pe Lucian Mandruta, Mircea spune ca totul este o confuzie. „Este o aberatie. Eu am locul meu si nu am nevoie de al altcuiva. La rugamintea Antenei 1, am facut o inregistrare in studioul de stiri pentru niste consultanti englezi ñ probabil de aici toata confuziaî. 

Scrie un comentariu