Stiri Interne

Mircea Radu a ajuns la 50 de ani. “Nu mai sunt tanar, dar…”

Scris de Alexandru Manea

Mircea Radu, cel mai carismatic si admirat barbat din televiziunea autohtona a anilor 90-2000, a implinit 50 de ani. Iata ce ganduri a avut la aceasta aniversare!

Mircea Radu a ajuns la 50 de ani. “Nu mai sunt tanar, dar…”

Mircea Radu s-a facut remarcat in lumea televiziunii la mijlocul anilor 90, cand prezenta stirile TVR. Tanar si carismatic, prezentatorul a devenit unul din favoritii publicului feminin din Romania, iar, la finele anilor 90, a inceput sa prezinte emisiunea de succes “Din Dragoste”, la Antena 1.

A castigat apoi, multi ani consecutivi, premii pentru “cea mai sexy vedeta masculina”, precum si pentru formatul TV pe care il realiza. 

Anii au trecut, iar Mircea Radu a implinit de curand jumatate de veac. 

“Cand voi trece dincolo de miezul noptii voi intra in ziua mea; mai e putin. Voi face cincizeci de ani. Nu mai sunt tanar. Si niciodata n-am sa mai fiu. Dar am trait, am vazut, am simtit fiecare minut din tot ce a fost – chiar si despre cele neinchipuite mi-am facut o idee. Stiu cum sunt dorurile. Imi vin repetitiv, din ce in ce mai des, inainte de somn, scene din copilarie. Sunt imagini fara sonor, in altele se rade colorat si zgomotos

Timpul vindeca orice – am auzit asta des. Nu-i adevarat, timpul nu vindeca nimic pentru ca amintirile nu pleaca din nimeni, niciodata. Se poate trai ca mort, umbland fara tinta si sens, o umbra care sterge zidurile pe langa care trece. Am fost o umbra. Dragostea. Da, stiu cum e. Are un infinit de fete. De stari. De profunzimi. Nu seamana cu nimic din ce ai visat vreodata si din ce ai gandit treaz; singura legatura cu creierul e ca imaginile pe care, zice-se, le vei plasmui in ultimele clipe, vor fi despre iubire. Una dintre acestea va fi cea de-acum cateva ore cand am dansat cu copiii mei purtati pe brate in timp ce mama lor statea pe canapea, razand a drag, cu gura pana la urechi. Cu Dumnezeu e cel mai simplu – daca nu mi-am pierdut mintile pana acum, prin toate cate am trecut, El trebuie sa existe. Mai sunt cateva minute pana fac cincizeci de ani. Nu mai sunt tanar si niciodata n-am sa mai fiu. Dar nu imi mai este teama de nimic”, a scris Mircea Radu pe pagina sa de socializare.

Scrie un comentariu