Stiri Interne

Mircea Bravo s-a însurat. Cum arată soția lui!

Scris de Ana Kozma

Pe cât este de prezent în mediul online, pe atât este de discret atunci când vine vorba despre viața lui privată, despre care vorbește foarte rar. Mircea Bravo s-a însurat ieri. Iată cum arată soția lui, o tânără din Bistrița.

Mircea Bravo s-a însurat. Cum arată soția lui!

Este unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți comedianți din mediul online. Cu toate astea, e extrem de discret atunci când este vorba despre viața lui privată. Astfel că mulți dintre fanii lui au fost surprinși să afle că Mircea Bravo s-a însurat ieri. Asta în condițiile în care mulți nici măcar nu știau că are o iubită.

În urmă cu o săptămână, Mircea Bravo spunea public că se va căsători. Nu a dat însă niciun fel de detalii și nimeni nu știa dacă glumește sau chiar vorbește serios. Iată însă că ziua cea mare a fost ieri. Celebrul comediant s-a însurat cu aleasa lui, o tânără frumoasă din Bistrița. Conform Click.ro, ceremonia s-a desfășurat la Cluj-Napoca.

Despre soția lui Mircea Bravo, pe numele lui adevărat Mircea Popa, nu se știe mai nimic. Doar ce se vede din puținele fotografii apărute public. Că este o femeie foarte frumoasă!

Mircea are 33 de ani și este originar din Beclean. A terminat Facultatea de Drept, însă nu și-a dorit să profeseze în domeniu. Și-a încercat norocul în mediul online și a cunoscut rapid succesul grație sketch-urilor sale. În prezent, are peste 1 milion de urmăritori pe YouTube și peste jumătate de milion pe Instagram.

Scrie un comentariu