Stiri Interne

Mircea Badea renunta la emisiunea de la Antena 3. Ce va face in continuare?

Scris de Ana Kozma

Dupa 15 ani, Mircea Badea renunta la emisiunea pe care o prezenta la postul Antena 3, insa nu si la tronsonul orar pe care aceasta era difuzata. Iata ce va face in continuare!

Mircea Badea renunta la emisiunea de la Antena 3. Ce va face in continuare?

Sfarsitul de an vine cu schimbari in cariera pentru Mircea Badea. Acesta a anuntat, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca renunta la emisiunea In Gura Presei, show pe care il realiza la Antena 3 deja de 15 ani.

„Am inceput emisiunea de la masuta pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o stiati nu mai exista incepand de azi. Considerati ca si eu, cel din contextul obisnuit, am crapat/am emigrat/oateva.

Incepand de azi voi presta la aceeasi ora, LA ACELASI POST o emisiune de hahaiala/ divertisment. Am convingerea ca s-ar putea sa ma pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In curand pun si pentru Pasti.

O postare distribuită de @ mirceabadeareal pe

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimanui. Ca idee generala am un profund sentiment de scarba si de zadarnicie. Acum vreau doar sa rad la teveu.

Va multumesc pentru cei 15 ani si va doresc multa la revedere.”, a scris el pe reteaua de socializare.

Mircea Badea nu renunta insa la televiziune si nici macar la tronsonul orar pe care era difuzata emisiunea sa, ci schimba doar… stilul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Aspru dar sever.

O postare distribuită de @ mirceabadeareal pe

Daca pana acum, emisiunea sa era una in care se dezbateau subiecte preponderent politice, Mircea Badea schimba macazul si trece la divertisment!

Cel mai probabil, Mircea Badea va realiza un late night show difuzat zilnic, in timpul saptamanii, incepand cu ora 00:00.

De ce nu se marita Carmen Bruma cu Mircea Badea de aproape 20 ani

Scrie un comentariu