News

Mircea Badea, foc si para dupa ce Pro TV a castigat majoritatea premiilor TV Mania

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea a criticat dur ceremonia premiilor anuale TV Mania, la care, si anul acesta, majoritatea castigatorilor au fost din Pro TV. Enervat ca cei din trustul Intact au fost ignorati, vedeta Antena 3 rabufneste si desfiinteaza evenimentul, criticand si concurenta.

Lui Mircea Badea nu i-a picat deloc bine faptul ca marti seara, la Premiile TV Mania, majoritatea castigatorilor au fost din trustul Pro.

Detaliul care l-a infuriat nespus a fost si faptul ca Andreea Esca si Stirile Pro TV au fost desemnati, din nou, castigatori la categoria „Cea mai buna emisiune de stiri”, in detrimentul Observator-ului de la Antena 1.

Asta in conditiile in care grupajul zilnic de stiri de la Antena 1 a derulat campanii sociale remarcabile.

Satul sa isi mai vada colegii perdanti, Mircea Badea a luat atitudine, aruncand cu reprosuri.

„Rostul unui premiu e urmatorul: ori e atribuit de o instanta profesionala si, daca-l accepti sau macar participi,  inseamna ca-i recunosti autoritatea, ori e o apreciere colectiva a unui numar semnificativ pentru bransa in care esti. La Tvmania nu e nici una nici alta”, a declarat el pe blog.

Imaginea cu castigatorii Pro TV tinand mandru trofeele in mana, la panou, l-a enervat si mai tare pe Badea, el catalogand intreaga actiunea drept „un cretinism”.

„Un cretinism. Un prilej de pr tamp, de fotografii talambe cu fete mimand prost fericirea de a lucra biceps cu trofeul intruchipand o cravata de metal. Sau o lopata de zapada. Scopul e sa creada telespectatorii tai ca esti apreciat, stimat, nu conteaza de cine si de cati, asadar el se afla in tabara castigatoare cand iti priveste productiile. Ca in imaginea de mai jos”, a a rabufnit el, avand grija sa expuna si dovada: o fotografie in cu Andreea Esca tinand in mana trofeul TV Mania.

Premiile TV Mania sunt acordate pe baza votului public, in urma nominalizarilor realizate de un juriu specialist.

Scrie un comentariu