News

Mircea Badea, prezentator de stiri la Antena 3. O decizie buna?

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea va prezenta, incepand de saptamana viitoare, jurnalul de stiri de la Antena 3, alaturi de Dana Grecu. Este pentru prima data cand Badea trece la pupitrul de stiri fiind cunoscut publicului ca formator de idei, subiectiv, si nu ca prezentator obiectiv.

Noua grila de vara a postului Antena 3 pregateste o surpriza de proportii. Incepand cu saptamana viitoare, Mircea Badea va trece la pupitrul stirilor si va prezenta, alaturi de Dana Grecu, un buletin de stiri, seara, de la ora 20.00 la 20.50, la Antena 3.

Este pentru prima data in cariera cand Mircea Badea ajunge intr-o astfel de ipostaza, el fiind cunoscut publicului mai ales ca si comentator al stirilor, in cadrul emisiunii sale „In gura presei” si nu ca prezentator obiectiv al noutatilor zilei.

Jurnalul de stiri va fi transmis in intervalul orar in care, in prezent se afla emisiunea moderata de Gabriela Vranceanu Firea, „Stirea zilei”.

Mircea Badea a fost implicat, din 1994 pana in prezent, in formate de divertisment, alaturi de Teo Trandafir, la Tele 7 abc si Antena 1, fugitiv la Pro TV, pentru ca de mai bine de sase ani sa realizeze zilnic, in timpul saptamanii, emisiunea-pamflet „In gura presei”.

Scrie un comentariu