Stiri Interne

Mircea Badea, plin de muschi, desi se recupereaza inca dupa operatie

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea este plin de muschi, desi se recupereaza inca dupa operatia suferita la ligamentele de la picioare. Jurnalistul si-a expus patratelele de pe abdomen mentionand ca mai are de asteptat inca trei luni pana va putea face sport la intensitatea dorita.

mircea-badea=muschi

Mircea Badea s-a operat la ligamentele de la picioare in urma cu trei luni. A stat cu piciorul in ghips mult timp, iar, timp de sase luni, nu are voie sa faca sport la intensitatea cu care era obisnuit.

mircea-badea-carje

Chiar si asa, el a fost atent la ceea ce mananca si a facut miscare cat de mult i s-a permis. Prin urmare, si-a mentinut forma fizica de invidiat pe care o avea si inainte de operatie. Mircea mai are de asteptat inca trei luni pana cand va reveni la antrenamentele “adevarate” cu care era obisnuit.

mircea-badea-sala mircea-badea-abdomen

Operatia la ligamente a avut loc in luna martie, intr-o clinica privata din Bucuresti.

“Am amanat ceva vreme, e suficient. Am facut-o: ligamente incrucisate, ceva menisc, un pic de cartilaj, tot tacamul. M-am operat in Romania, la spitalul Medlife. A fost o experienta medicala la superlativ. Multumesc si pe aceasta cale domnului doctor Doru Filipescu (chirurgie), doamnei doctor Rely Manolescu(anestezie) si intregului personal care m-a suportat si m-a ajutat enorm. Intrucat in Romania paranoia e in floare din diverse directii, mi-am luat toate masurile de precautie si am luat diagnostic scris de la o clinica de specialitate din Munchen. Iata scrisoarea medicala si factura aferenta consultatiei ca sa nu existe niciun fel de discutii” a scris Mircea Badea pe blog la acea vreme.

Scrie un comentariu