Stiri Interne

Mircea Badea a lipsit ieri de la serviciu! „Sunt epuizat!”, spune el dupa nasterea lui Carmen Bruma!

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea a fost ieri agitat in permanenta. Iubita lui, Carmen Bruma, a adus pe lume primul lor copil, drept urmare vedeta Antena 3 nu a mai realizat emisiunea „In gura presei”. Iata primele declaratii ale lui Mircea Badea ca proaspat tatic.

mircea-badea-carmen-nastere

Mircea Badea nu a mai realizat aseara emisiunea „In gura presei”, la Antena 3 difuzandu-se stiri in acel interval orar. Prezentatorul a fost alaturi de iubita lui, Carmen Bruma, si de baietelul lor, ce a venit ieri pe lume. Nu a asistat la nastere, dar a fost toata ziua agitat si nervos.

„Sunt epuizat pentru ca am stat intr-o tensiune nervoasa indelungata pentru ca nu aveam vesti proaspete despre ce se intampla in sala. A durat si nu a fost usor. Nasterea a fost naturala pentru ca asa si-a dorit Carmen. L-am vazut de departe pe fiul meu si pe ea la fel, parea ok era volubila, vorbea cu doctorii si asistentele.

mircea-badea-carmen-bruma-parinti

Nu stim inca detalii si nici ce nume va avea. Imi imaginez ca s-a chinuit foarte rau. In ultimele 36 de ore am dormit doua ore si ea la fel, insa eu n-am trecut prin contractii” a spus Mircea Badea la Antena 3.

Carmen Bruma a nascut ieri  un baietel de 51 de centimetri, cu greutatea de 3.430 kilograme.

Scrie un comentariu