News

Mircea Badea, la un pas de a fi sfasiat de cainii vagabonzi!

Scris de Sorin Dutoiu

Mircea Badea a avut tot timpul probleme cu cainii vagabonzi, insa vinerea trecuta era sa fie sfasiat de o ceata de patrupede de care a scapat ca prin minune.

Mircea Badea a povestit in nenumarate randuri de experientele lui neplacute traite in parcuri sau in fata blocului, unde, indiferent ca facea jogging sau se indrepta spre masina, a fost atacat de cainii vagabonzi.

Prezentatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena 3 a trait vineri seara o experienta neplacuta pe care a si povestit-o in editia de ieri a emisiunii. Aflat intr-o parcare din zona stadionului Ghencea, trei caini s-au napustit asupra lui.

“M-am speriat, am sarit cel putin un metru in spate de spaima. In momentul in care am facut asta, s-au napustit toti trei. N-am stiut ce sa fac, nu aveam nimic la mine. Urlam la ei, dar cu cat tipam mai tare, cu atat se involburau mai mult.

M-am indreptat cu pumnii spre ei, iar atunci au avut un moment de surpriza si s-au dat in spate. Am profitat de ocazie si i-am dat unuia un sut, dar mai mult l-am sters. Daca-l prindeam in plin, il rupeam in doua. M-am dus catre ei, moment in care au luat-o la fuga”, povesteste el incidentul prin care a trecut.

Scrie un comentariu