News

Mircea Badea, amenintat de concurenta! Iata ce i se pregateste!

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea va avea in curand de infruntat un asalt din ce in ce mai puternic al concurentei. B1TV, Prima TV si, mai nou, Romania TV, au introdus in grila emisiuni similare cu prezentatori care fac revista presei si comenteaza acid subiectele zilei.

mircea-badea-emisiune

Mircea Badea si-a construit un brad de neclintit in aproape zece ani de cand realizeaza emisiunea „In gura presei”.

A devenit un adevarat formator de opinie si ani la rand a avut puterea si ambitia sa comenteze in stil propriu, timp de o ora, subiectele prezente in presa de a doua zi.

Reteta castigatoare de la Antena 3 a fost adoptata si de concurenta. Acum, din ce in ce mai agresiv.

 

 

Radu Banciu realizeaza o emisiune similara la B1 TV, „In lumea lui Banciu”, de cativa ani, fiind la randul sau un formator de opine controversat, in mod special din cauza agresiunii sale verbale.

Anul acesta apar inca doua formate similare. La Prima TV, saptamana viitoare se va lansa „Gazeta de perete”, tot o revista a presei prezentata in stil personal, sarcastic, de aceasta data de actorul Augustin Julea.

Apoi, la Romania TV se pregateste „Va fi altceva”, si va fi prezentata de Dragos Patraru. Oficialii postului sustin ca nu vor copia reteta lui Badea si ca vor face „altceva”.

Ramane sa ne convingem odata ce emisiunea va aparea pe post, totul aflandu-se in prezent la stadiul de probe.

Scrie un comentariu