News Stiri Interne Vedete

Mircea Badea a revenit pe sticla cu piciorul in ghips

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea a revenit pe sticla cu piciorul in ghips, la trei zile de la operatia la genunchi. Nu a fost o operatie usoara, nu va fi nici recuperarea, spun medicii romani. Insa vedeta Antena 3 este decisa nu lipseasca de la emisiune cu toate ca se deplaseaza doar cu ajutorul unor carje.

mircea badea spital

Mircea Badea si-a inceput dimineata pe patul de spital, dar a incheiat-o la televizor. Prezentatorul Antena 3 a  anuntat inca de ieri ca nu va lipsi de la emisiune, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a operat in Romania. Daca aseara a avut o interventie prin Skype in emisiunea lui Mihai Gadea, azi acesta l-a vizitat la clinica privata unde s-a operat la genunchi.

Mircea Badea Mihai Gadea

Cei doi sunt cei mai buni prieteni de mai bine de zece ani. Mihai Gadea a scris astazi pe pagina de facebook: „L-am salvat și de data asta! Vine întreg diseară la emisiune, eu vin fără echipamentul de protecție din imagine!”

mircea badea

Mircea Badea a facut prima oprire la radio Zu pentru emisiunea pe care o realizeaza aici. Prezentatorul s-a operat in urma cu trei zile, iar recuperarea nu va fi una usoara. Badea spune ca a amanat foarte mult interventia chirurgicala, insa medicii l-au sfatuit sa se opereze cat mai repede. Vedeta tv a fost la un consult si in Germania, la Munchen, dar s-a lasat pe mana medicilor romani, despre care spune ca l-au tratat impecabil.

 

Scrie un comentariu