Stiri Interne

Mirabelei Dauer i-a fost extirpat un rinichi. Are probleme de sanatate din cauza dietei Dukan?

Scris de Alexandru Manea

Mirabela Dauer se confrunta de ceva timp cu probleme de sanatate, care au adus-o pe masa de operatie. Artistei i-a fost extirpat un rinichi, iar apropiatii sai spun ca dezechilibrul ar fi fost cauzat de o dieta pe care a tinut-o in urma cu multi ani.

Mirabelei Dauer i-a fost extirpat un rinichi. Are probleme de sanatate din cauza dietei Dukan?

Mirabela Dauer a suferit o interventie chirurgicala complicata recent, medicii extirpandu-i un rinichi. Conform surselor citate de Click, i s-ar fi descoperit o piatra si o tumora, iar acest tip de operatie a devenit astfel indicata.

Apropiatii sai sustin ca problemele de sanatate s-ar fi declansat dupa ce artista a urmat o dieta celebra, care a fost in voga in Romania in urma cu multi ani. Este vorba de dieta Dukan, cea pe baza careia consumi doar proteine animale, si nu glucide si lipide.

Dieta cu care Nico a ajuns in spital

“Am avut probleme, am tinut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital, pentru ca am avut norocul sa am langa mine prieteni buni care au zis <Gata!>, pentru ca nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine multe, eu si asa sunt mancatoare de carne“, a declarat Mirabela Dauer anul trecut.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu