News

Mirabela Dauer lanseaza “In bratele tale”

Scris de Administrator

Inceputul lunii noiembrie le aduce iubitorilor de muzica usoara un cadou special. Este vorba despre lansarea celui mai recent album semnat Mirabela Dauer, “In bratele tale”.Discul contine 15 melodii de dragoste compuse muzica si text de Raoul si marcheaza implinirea a 8 ani de colaborare si frumoasa prietenie intre el si Mirabela Dauer.

Cei doi artisti isi provoaca publicul la trairi intense, extreme sufletesti si un spectacol orchestral deosebit, conceput special pentru o voce de calibrul Mirabelei Dauer.

Se regasesc pe acest album si doua melodii cantate in duet cu Raoul, ingredientele unui succes sigur. Asta deoarece Mirabela Dauer si Raoul formeaza impreuna un brand artistic cu o mare priza la public.  

„Acest album e o dovada pentru mine in primul rand, ca pot simti frumos, ca pot iubi, ca pot canta si foarte important, ca pot da mai departe toate acestea. Consider ca fiecare melodie de pe acest album e o poveste a fiecaruia dintre noi iar muzica e calea sigura spre suflet. Primiti-ma in sufletul vostru iar eu va cuprind pe toti…in bratele mele”, le declara Mirabela fanilor sai in interiorul copertei albumului.

Raoul vine in completarea ei, spunand ca: “Recunosc, modest,ca atat de multe sentimente frumoase pot fi imbracate de cuvinte si de muzica. Am simtit de-a lungul anilor langa Mirabela ce mare bucurie si ce sansa unica mi-a fost dat sa am, nelasand sa se piarda nimic din ceea ce am crezut ca prin vocea ei, prin felul ei de a transmite, poate aduce bucurie in suflet. Recunosc ca imi doresc foarte tare ca acest album sa creeze dependenta pentru tot ce e sincer si adevarat, in fiecare din cantecele de pe album”.

Lansarea albumului va avea loc vineri, 4 noiembrie la hotelul Novotel din Bucuresti  si se anunta a fi un eveniment ale carui cuvinte de ordine sunt eleganta si fastul. Nume importante din cultura, muzica, teatru, mass-media, politica si administratie ii vor fi alaturi Mirabelei in acest moment special.

Evenimentul este organizat si mediatizat de catre Agentia Triptailor.

Albumul  “In bratele tale” va fi disponibil in toate magazinele de specialitate si distribuitorii autorizati de la începutul lunii noiembrie.

Scrie un comentariu