Stiri externe

Minunea din Israel! Fecioara care „plange” ulei!

Scris de Administrator

Mii de oameni au vizitat pana acum un orasel micut din nordul Israelului pentru a vedea cu ochii lor o statuie a Fecioarei Maria despre care localnicii spun ca ar „plange” ulei.

statuie-fecioara-maria2

Membrii unei familii crestine din Tarshiha, orasel de langa granita Israelului cu Libanul, sustin ca au avut ocazia de a fi martorii unui miracol in propria lor sufragerie. Mai exact, statuia Fecioarei Maria din casa lor a inceput intr-o zi sa „planga” ulei.

statuie-fecioara-maria4

Osama Khoury, proprietarul statuii, spune ca, intr-o zi, sotia lui, Amira, s-a intors acasa si a descoperit ca Fecioara Maria era „acoperita de ulei”.

statuie-fecioara-maria3

Mai mult decat atat, Amira spune ca statuia i-a vorbit, spunandu-i sa nu se teama. Dupa ce un vecin a vazut minunea cu ochii lui, povestea s-a raspandit rapid.

Parti ale statuii par a ramane umede chiar si dupa ce aceasta este atent stearsa.

statuie-fecioara-maria1

Familia spune ca cele mai uimitoare momente sunt acelea in care cate o lacrima apare pe obrazul statuii. Aproximativ 2000 de oameni au vizitat in ultima saptamana micutul orasel israelian pentru a putea vedea cu ochii lor statuia Fecioarei Maria care „plange” ulei!

Scrie un comentariu