News

Dupa ce a slabit 22 de kg, Minodora se pregateste de operatie!

Scris de Administrator

Minodora a reusit sa slabeasca 22 de kilograme, insa va intra cat de curand in sala de operatie. Cantareata isi doreste sa elimine, prin operatie chirurgicala, stratul de piele ramas in urma procesului de slabire.

Minodora s-a ambitionat in urma cu un an sa faca pentru prima data sport si sa urmeze o dieta recomandata de un medic nutritionist. Astfel se face ca, incet-incet, a ajuns sa slabeasca 22 de kilograme.

La un an de cand a inceput noul stil de viata, Minodora se arata multumita de rezultate. Este la fel de supla ca in perioada adolescentei si a semnat un contract cu o companie care comercializeaza ceaiuri de slabit.

Are, insa, o singura nemultumire: stratul de piele lasata in zona abdomenului. Pentru ca vara viitoare vrea sa isi expuna fara emotii formele pe litoral, Minodora este decisa sa apeleze la medicii chirurgic.

Astfel se face ca va suferi in curand o operatie de inlaturare a stratului de piele excedentar, denumita abdominoplastie.

Conform Click, medicii i-au recomandat sa mai slabeasca inca sapte kilograme pana sa ajunga pe masa de operatie, pentru ca efectul sa fie cu adevarat remarcabil.

Scrie un comentariu