Stiri externe

Miley Cyrus si-a accidentat posteriorul dansand la bara intr-un club de striptease!

Scris de Administrator

Miley Cyrus face ce face si reuseste mereu sa ajunga pe primele pagini ale tabloidelor din pricina comportamentului sau rebel. Aflata in prezent in turneul Bangerz, artista s-a distrat luni seara intr-un club de striptease din New Orleans. Nu s-a multumit insa cu a privi miscarile lascive ale dansatoarelor, ci a delectat ea insasi audienta cu cateva miscari de twerking la bara. A ramas insa cu o mica amintire, reusind, in euforia momentului, sa-si invineteasca posteriorul!

mile-cyrus-vanataie-striptease

Miley Cyrus si-a petrecut o noapte la un club de striptease din New Orleans si nu a putut sa se abtina de la a se alatura dansatoarelor profesioniste intr-un dans lasciv la bara.

Se pare insa ca entuziasmul ei a fost prea mare si, fiindca a incercat cateva figuri complicate, s-a accidentat. Controversata artista are acum o vanataie „de toata frumusetea” pe posterior, lucru pe care a tinut neaparat sa-l impartaseasca si cu fanii ei de pe Instagram.

mile-cyrus-vanataie-striptease1

Miley a postat pe internet o fotografie facuta in timp ce se relaxa la soare in Tampa, Florida, iar perechea de bikini minusculi pe care o purta a lasat la vedere semnul de „buna purtare”.

Luni seara, Miley Cyrus le-a facut concurenta serioasa dansatoarelor de la un club de striptease, atragand privirile audientei cu cateva miscari de twerking la bara, fara insa a renunta la haine.

mile-cyrus-vanataie-striptease2

Scrie un comentariu