Stiri externe

Miley Cyrus, parasita de sot pentru ca l-a inselat?

Scris de Ana Kozma

Vestea divortului dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth dupa un mariaj ce nu a durat nici macar un an a dat nastere la o multime de speculatii, printre care si acelea conform carora artista ar fi fost infidela sotului.

Miley Cyrus, parasita de sot pentru ca l-a inselat?

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au anuntat zilele trecute ca divorteaza dupa un mariaj ce a durat doar 8 luni. La o zi dupa ce actorul a intentat oficial divortul, Miley Cyrus a ales sa raspunda pe Twitter speculatiilor conform carora motivul despartirii ar fi infidelitatea ei.

“Pot accepta ca viata pe care mi-am ales-o presupune sa fiu complet transparenta cu publicul si fanii mei pe care ii iubesc. Ce nu pot accepta este sa mi se spuna ca incerc sa acopar o greseala pe care nu am facut-o. Nu am nimic de ascuns”, si-a inceput Miley Cyrus pledoaria online.

De ce divorteaza Miley Cyrus si Liam Hemsworth?

Apoi, a tinut ca toata lumea sa stie ca s-a maturizat si ca a fost 100% dedicate mariajului cu Liam Hemsworth.

“Adevarul este ca odata ce eu si Liam ne-am impacat, a fost dedicata relatiei. Nu exista secrete de ascuns aici. Am invatat din fiecare experienta din viata mea. Nu sunt perfecta. Nici nu imi doresc sa fiu, ar fi plictisitor. Am crescut in fata voastra si tin sa subliniez ca m-am maturizat. Pot sa recunosc multe, dar refuz sa recunosc ca mariajul meu s-a incheiat din cauza infidelitatii. Lian si cu mine am fost impreuna un deceniu. Am spus-o candva si ramane adevarat. Il iubesc si il voi iubi intotdeauna pe Liam”, a continuat Miley Cyrus.

1 comentariu

Scrie un comentariu