2 Principale Stiri externe

Miley Cyrus, cu sanii goi pe Instagram! Motivul te va lasa uimit!

Scris de Christian Stan

Miley Cyrus dovedeste ca are mereu noi resurse pentru a soca. Adolescenta de 20 de ani s-a fotografiat topless si a postat o fotografie incitanta pe Instagram, insa totul pentru o cauza nobila. Miley sprijina filmul „Free The Niples”, care lupta pentru dreptul femeilor de a aparea topless in public.

miley

Miley Cyrus se dezbraca din nou, insa de aceasta data pentru o cauza nobila. Cantareata a postat o fotografie pe Twitter in care apare cu sanii goi, acoperiti insa de grafica traditionala Craciunului si a scris mesajul: „Multumesc New York ca esti unul dintre statele in care femeile pot aprea in public cu sanii goi”.

Prin postul ei obraznic, Miley Cyrus sprijina filmul „Free the Nipple”, care se straduieste sa fie lansat in cat mai multe cinematografe din Statele Unite. Pelicula, care lupta pentru egalitate, este interzisa minorilor sunt 17 ani datorita scenelor de nuditate. Miley si-a motivate postul ca fiind unul prin care militeaza pentru egalitate.

Conform legislatiei din Statele Unite, in 37 de state este ilegal ca femeile sa apara toples in public. Statul New York a legalizat dreptul femeilor de a aparea fara sutien in public inca din anul 1992, insa au fost numeroase cazuri in care politia le-a arestat pe cele care nu s-au sfiit sa-si arate sanii goi pe strada sau la restaurante.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu