Evenimente

Mii de oameni s-au tavalit in noroi la Electric Castle – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Mii de oameni au participat la festivalul Electic Castle, organizat la Castelul Banffy din comuna clujeana Bontida. Din pricina ploii, pamantul din fata scenei s-a transformat intr-o mare de noroi. Iata cateva imagini graitoare.

electric-castle-noroi

Mii de oameni au luat ieri drumul Clujului pentru a participa la festivalul Electric Castle.

Multi dintre ei imbracati dupa ultima moda, au avut marea surpriza sa constate ca spatiul din fata scenei era transformat, din pricina ploii, intr-o mare de noroi.

electric-castle-noroi-5

In ciuda interventiilor organizatorilor, locul nu a putut fi curatat, astfel ca publicul a fost nevoit sa asiste la concerte manjindu-si hainele si incaltamintea ca si cum ar fi urmat un tratament cu namol la Techirghiol.

electric-castle-noroi-3

electric-castle-noroi-4
Festivalul Electric Castle are loc in acest weekend la Castelul Banffy din comuna clujeana Bontida, iar printre numele celebre invitate sa cante se numara Fatboy Slim, Parov Stellar Band, Suie Paparude, High Contrast si Asian Dub Foundation.

Multi dintre spectatori s-au aratat dezamagiti de conditiile in care s-a desfasurat evenimentul, insa nu au renuntat la bilete, echipandu-se cu cizme de cauciuc si acceptand ca aveau sa isi distruga hainele pretioase.

Foto: Facebook

Scrie un comentariu