Stiri Interne

Mihai Traistariu, Gabi Jugaru si Elena Merisoreanu: Viata dupa „Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Scris de Alexandru Manea

Mihai Traistariu, Gabi Jugaru si Elena Merisoreanu au parasit competitia „Sunt celebru, scoate-ma de aici” si au revenit in Romania la traiul lor de zi cu zi. Experienta din Africa de Sud i-a marcat insa.

gabi-jugaru-mihai-traistariu-elena-merisoreanu-sunt-celebru

Mihai Traistariu, Gabi Jugaru si Elena Merisoreanu au fost primii din concurentii de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici” care au parasit competitia.

Desi acum au ocazia sa se bucure de toate facilitatile pe care le ofera traiul in „libertate”, dar si mancaruri gustoase si sanatoase, vedetele recunosc ca zilele petrecute in Africa de Sud au reprezentat o experienta unica pe care nu o vor uita niciodata.

mihai-traistariu-jungla

Mihai Traistraiu marturiseste ca in cele zece zile petrecute in jungla din Africa de Sud a slabit cinci kilograme si ca, in sfarsit, a scapat de burta, lucru pe care nu reusise sa il obtina in cele opt luni de antrenamente la sala. Scapat de probele dificile ale concursului, solistul profita acum de libertatea de a manca orice isi doreste.

Prin urmare, odata ajuns acasa, si-a pregatit un bol cu fructe proaspete si seminte pe care a incercat, in prima instanta, sa il manance in intregime. Nu a reusit, insa, fiind obisnuit sa manance foarte putin, asa cum se intampla in Africa de Sud. Artistul este decis acum sa urmeze un antrenament intens la sala pentru a ajunge sa aiba muschii bine definiti ca ai fostului sau coleg de emisiune, Dorian Popa.

salata-traistariu

Gabi Jugaru a intrat in competitie in „valul doi”, dar a iesit la scurt timp, intrucat nu mai suporta conditiile. Actorul a facut un pact cu fostii colegi la iesirea din concurs: se vor revedea cat de des posibil in Romania si s-a oferit sa fie nasul urmatorului copil al lui Morosanu. La fel si pentru Dorian Popa, in cazul in care se va insura.

elena-merisoreanu-sunt-celebru

Elena Merisoreanu nu a strigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, insa i-a rugat pe prietenii ei de acasa sa nu o voteze pentru a obtine un punctaj minim si a fi eliminata din concurs. Interpreta de muzica populara a avut de indurat conditiile vitrege din jungla, in special lipsa mancarii cu care era obisnuita in viata de zi cu zi.

Fericita ca se intoarce acasa, artista a subliniat totusi ca a avut o experienta unica, incredibila in Africa de Sud, cea mai frumoasa din cariera ei ce a debutat pe cand avea 16 ani. In plus, a spus ca a intalnit oameni minunati in timpul show-ului de la Pro TV si ca statul in jungla a avut si avantaje: si-a „umplut plamanii cu aer curat”. La intoarcerea in tara, cantareata a trebuit sa isi impace sotul. „E suparat pe mine, nu a stiut pana in ultima clipa ca eu voi veni aici!”, a marturisit ea.

Scrie un comentariu