News

Mihai Traistariu, despre Eurovision: ,,N-au facut spectacol”

Scris de Administrator

Desi nu este dezamagit din cauza locului ocupat de Mandinga in finala Eurovision, Mihai Traistariu stie de ce Romania nu a reusit sa se claseze pe un loc mai bun: artistul spune ca celor de la Mandinga le-a lipsit show-ul si energia

Trupa Mandinga a reusit sa acumuleze doar 71 de puncte la finala Eurovision de la Baku
si s-a clasat pe locul 12. Mihai Traistariu este de parere ca artistilor le-a lipsit spectacolul adevarat, energic si incendiar.

„Mandinga a cantat bine. Nu le pot reprosa nimic pe partea vocala. Dar nu avea cum sa se claseze mai sus, caci nu au avut show. Cand mergi pe scena Eurovision, trebuie sa aduci ceva tare, sa ai energie, sa faci spectacol incendiar. Nu poti doar sa canti si atat. Din pacate, lipsa unui show adevarat a dus Mandinga doar pe locul 12. Eram sigur ca va castiga Suedia, a avut toate ingredientele”, a declarat Mihai Traistariu, conform Click.

,,Elena n-a cantat rau, dar am sa ma limitez la a spune ca Suedia merita locul intai”, a spus Marcel Pavel, iar Gianina Corondan este de parere ca ,,Suedia era sus de tot, o voce impecabila, o piesa moderna. Cred ca ai nostri au avut un pic de emotii create de lipsa de experienta”.

Scrie un comentariu