Stiri Interne

Mihai Traistariu a lansat „o porcarie cu buget redus” pentru Eurovision

Scris de Alexandru Manea

Mihai Traistariu a lansat un clip „jenant” pentru Eurovision. Asa sustin fanii lui care l-au convins pana la urma sa il retraga de la preselectiile concursului. Iata cum arata clipul considerat „o porcarie cu buget redus”.

mihai-traistariu-clip-paradisio

Mihai Traistariu s-a inscris din nou in cursa pentru Eurovision, de aceasta data cu piesa „Paradisio”.

Videoclipul in care si-a spus toate sperantele si pe care l-a vrut ca un mini-film SF a fost insa aspru criticat de fanii sai. Acestia l-au catalogat drept „jenant” si „o porcarie cu buget redus” si l-au amenintat pe Traistariu ca nu il vor mai sustine daca nu retrage piesa din concurs.

mihai-traistariu-paradisio

In plus, acestia au punctat si greselile de montaj si efectele speciale ieftine incluse in videolclip. Si fanii Eurovision de peste hotare au scris pe forumuri si pe retelele de socializare ca sunt uimiti de cat de slab si prost realizat este acest clip si cat de putine sanse de reusita le inspira piesa.

Traistariu spune ca va urca pe Youtube o varianta imbunatatita a clipului. „Grafica pe calculator necesita un timp indelungat pentru montaj. Am grabit putin regizorul ca sa am timp pentru promovarea piesei. Mea culpa! Deja se lucreaza la o noua versiune a clipului”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Mihai Traistariu.

Scrie un comentariu