Stiri Interne

Mihai Traistariu, 170 de injectii in cap ca sa fie pletos

Scris de Alexandru Manea

Mihai Traistariu indura aproape 170 de injectii in cap pentru a avea un par mai des. Artistul isi doreste sa scape de chelie si sa se transforme intr-un macho man. Dovada si atitudinea din fotografiile postate pe Facebook.

mihai-traistariu-implant-par

Mihai Traistariu, 170 de injectii in cap ca sa fie pletos

Mihai Traistariu indura aproape 170 de injectii in cap pentru a avea un par mai des. Artistul apeleaza la o noua interventie prin care i se vor implanta noi fire de par, de aceasta data in zona crestetului capului.

mihai-traistariu-par

Mihai Traistariu a simulat, la o sedinta foto, cum i-ar sta cu plete

 

Pana acum, medicul i-a completat cu fire de par, extrase din ceafa, linia fruntii, zona afectata de chelie. Urmeaza, luna aceasta, rezolvarea golului de par din varful capului, operatie care presupune implantarea altor 50 de fire de par, conform Libertatea.

Artistul isi doreste ca, avand parul mai des, sa capete un aer mai tineresc. A reusit pana acum sa rezolve o parte din problemele cauzate de chelie, fapt ce i-a dat o mai mare incredere in sine.

mihai-traistariu-chiloti-1 mihai-traistariu-chiloti

 

Dovada si modul in care pozeaza de ceva vreme. Dupa ce a inceput sa mearga si la sala, Traistariu nu se sfieste sa pozeze nici in chiloti.

Scrie un comentariu