Stiri Interne

SOC! Mihai Petre a semnat cu Antena 1!

Scris de Alexandru Manea

Mihai Petre, unul dintre cei mai apreciati si premiati dansatori din România, va face parte din juriul show-ului „Dancing with the stars”, pe care Antena 1 il pregateste in aceasta toamna.

mihai-petre-dansez

<<„Dancing with stars este, dupa parerea mea, cel mai complex si mai spectaculos format de dans de pe piata. Urmaresc show-ul din SUA de multa vreme si ma declar un fan al lui. Datorita profesiei si carierei mele in dans am fost intotdeauna atras de acest gen de formate, asa ca ma bucur foarte mult sa am sansa sa jurizez un show care duce dansul la alt nivel.

Un factor important in decizia mea il are si echipa de productie, alaturi de care lucrez de peste un deceniu, echipa in cadrul careia m-am format ca si om de televiziune. „Dancing with the stars” va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta va veti convinge in aceasta toamna la Antena 1>>, a declarat Mihai Petre.

mihai-petre-romanii-au-talent-1

Cu o cariera exceptionala in dans, Mihai Petre are in palmares de 14 ori titlul de campion national impreuna cu sotia sa, Elwira, alaturi de care a ajuns in semifinala la Cupa Mondiala si in finala Cupei Europene de Dans, fiind prima pereche de dansatori profesionisti din România.

In 2002, Mihai Petre a infiintat un club de dans sportiv ce-i poarta numele si care a devenit unul dintre cele mai importante cluburi de la noi din tara, iar in 2012, Mihai si Elwira au deschis si o academie de dans, adresata tuturor celor care iubesc dansul.
”Dancing with the stars”, cel mai longeviv si mai spectaculos format de dans din lume, aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete si dansatori profesionisti care lupta prin diverse stiluri de dans pentru a câstiga marele premiu, evolutia lor fiind notata atât de juriu, cât si de telespectatori.

Mihai-Petre-si-Elwira-Duda

Cei aflati in fata micilor ecrane au acces si la ceea ce se intâmpla in spatele scenei, pot descoperi cum decurg antrenamentele, care sunt tensiunile din culise, cât de mare este efortul depus de cei de pe scena, etc. Costume spectaculoase, glamour, dansuri memorabile, intrigi si mult reality sunt elementele de baza ale noului show ce va debuta in aceasta toamna la Antena 1.

Cu Antena 1 , pentru Dancing with the Stars, dar si pentru X Factor, a semnat si Stefan Banica, artistul renuntand la colaborarea cu Pro TV. 

Scrie un comentariu