News

Mihai Petraiche: ,,Tot ce ati vazut in aceasta seara a fost improvizat”

Scris de Administrator

Mihai Petraiche, ocupantul locului doi in finala ,,Romanii au talent” a marturisit ca intreg dansul cu care s-a prezentat pe scena a fost improvizat, intrucat considera ca nu mai poate egala show-ul facut in semifinale. Acesta a abordat unul dintre cele mai grele stiluri de dans din lume

Ocupantul locului doi in finala ,,Romanii au talent”, Mihai Petraiche, a marturisit ca intreg dansul facut pe scena a fost improvizat, pentru ca simtea ca nu mai poate egala show-ul din semifinala, astfel ca a incercat sa dea tot ce are mai bun.

,,Initial, am crezut ca nu mai pot egala show-ul din semifinala si am schimbat coregrafia pana in ultima ora. Chiar inainte sa intru pe scena, am mai schimbat cate ceva. Am dansat ce mi-a trecut prin cap, am improvizat tot ce ati vazut”, a declarat el.

Dupa o evolutie excelenta la ,,Romanii au talent”, Mihai Petraiche spune ca isi doreste sa deschida o sala de breakdance, pentru a transmite mai departe talentul sau.

,,Imi doresc sa deschid o sala de breakdance, sa ii invat si pe alti ce inseamna cu adevarat acest dans. Asa cum dansul mi-a schimbat mie viata, este posibil sa schimbe si viata altora. O singura miscare de dans poate schimba intreaga viata”, a declarat Mihai. ,,Am riscat in seara asta, am aratat un stil de dans pe care nu l-am mai aratat niciodata, stroboscop. Este unul dintre cele mai grele stiluri de dans din lume”.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu