New Commer

Mihai Ogasanu vrea sa isi ia revansa la Eurovision 2014

Scris de Alexandru Manea

Dupa o absenta de noua ani din competitia Eurovision, compozitorul Mihai Ogasanu este decis ca in 2014 sa isi ia revansa. El face echipa cu Stella Anita si Andrei Chermeleu de la Vocea Romaniei si cu colegii lor din trupa Colors In Stereo pentru piesa ”Heartquake”.

mihai-ogasanu=eurovision

Ocupat cu multe proiecte, Mihai Ogasanu n-ar fi participat nici anul acesta la Eurovision daca, la o discutie prieteneasca cu Stella (care i-a fost colega de liceu), Andrei si Bogdan Ionescu (chiataristul trupei Colors In Stereo) n-ar fi aparut ideea unei colaborari in vederea participarii la concurs. Au urmat apoi doua saptamani intense de lucru in studio in urma carora a aparut ”Heartquake”, o piesa antrenanta, energica, pozitiva, in limba engleza, cu un refren usor de retinut.

”I-am urmarit pe Stella si Andrei la Vocea Romaniei si am incredere in ei. Au o energie frumoasa, specifica marilor artisti internationali, si asta mi-a placut foarte mult”, povesteste Mihai Ogasanu. ”In momentul in care ne-am propus sa participam la Eurovision, prima persoana la care ne-am gandit a fost Mihai”, marturiseste Bogdan Ionescu.

”Heartquake” a presupus ore lungi, dar placute, petrecute in studio, sute de trackuri inregistrate si mixate, dar si multa adrenalina. Cu doar o ora inaintea inchiderii inscierilor, placa de sunet a computerului pe care s-a lucrat, a cedat. A fost nevoie de toata maiestria lui Mihai pentru a salva intreaga munca si de a preda materialul la timp.

Mihai Ogasanu a participat la Eurovision in 2005 in calitate de compozitor al piesei ”Lele”, interpretata de Lordana, cu care a ocupat locul 2. Incurajati de reactia pozitiva a publicului la prestatia Stellei si a lui Andrei la Vocea Romaniei, Colors In Stereo se afla la prima lor participare in concurs.

Colors In Stereo inseamna Stella Anita, Andrei Chermeleu – lead vocals, Bogdan Ionescu – chitara, Marian Hancu – clape, Robert Acsintoaie – bass.

Scrie un comentariu