Stiri Interne

Mihai Morar a sarbatorit 12 ani de casnicie. Iata cu ce familie fericita se mandreste!

Scris de Alexandru Manea

Mihai Morar a sarbatorit 12 ani de casnicie. In ultimul timp, vedeta TV isi expune din ce in ce mai des familia pe social media, fiind, in trecut, mult mai discret cu postarea fotografiilor cu sotia si cele doua fiice ale lor.

Mihai Morar a sarbatorit 12 ani de casnicie. Iata cu ce familie fericita se mandreste!

Mihai Morar a sarbatorit ieri 12 ani de casnicie, ocazie cu care a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de la cununia civila ce a avut loc in 2006, editand imaginea ca pe un afis de film si adaugand titlul “Sclifosita si Scriiciosul”, precum si un motto care ar defini relatia lor: “Viata nu-I o drama. Ei au transformat-o intr-o comedie romantica”.

De 12 ani, în filmul nostru. #familiaMorar

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar) on

Pana acum ceva timp, Morar era precaut in expunerea familiei sale pe social media. Fetitele sale, cele doua gemene Mara si Cezara, apareau doar cu spatele ori in plan secund, pentru a nu li se expune chipul. La fel de discreta era si aparitia sotiei sale. De ceva timp, insa, vedeta TV posteaza imagini si filmulete prin care isi prezinta fara oprelisti sotia si copiii, cele mai importante persoane din viata lui, creionand imaginea unei familii armonioase.

Gemenele lui Mihai Morar au prezentat emisiunea în locul tatălui lor – VIDEO

Primul nostru festival. #forzazu #day2 #streetfood #iași

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu