News

Exclusiv! Mihai Morar: “Am peste 2000 de poze si filme pe iPhone cu fetele mele!”

Scris de Sorin Dutoiu

Cariera ii rezerva lui Mihai Morar un program zilnic foarte incarcat. Nu putine sunt weekendurile in care sta departe de familie, prezentand evenimente in tara. Mihai isi alina dorul de sotie si de cele doua gemene, avand in iPhone-ul personal peste 2000 de fotografii cu ele.

Mihai Morar are un program foarte incarcat din pricina jobului dar si a proiectelor in care este implicat. Pleaca dimineata de acasa pentru a modera matinalul Radio Zu, apoi, dupa-amiaza, pana seara se ocupa de emisiunea “Rai, da’ buni”, de la Antena 2.

Pe langa aceste emisiuni, el prezinta diverse evenimente ori in Bucuresti, ori in tara. Astfel ca, sta foarte mult timp departe de familie. Chiar si Revelionul l-a petrecut la munca, prezentand un show in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Mihai isi alina dorul de sotie si de cele doua fetite gemene in varsta de doi anisori, pastrand in memoria iPhone-ului personal peste 2000 de fotografii cu acestea. Macar asa sa le aiba aproape daca jobul nu ii permite sa petreaca mult timp in sanul familiei.

“Da, am un program incarcat, dar cand fetele mele vor fi mari nu voi fi dintre cei care spun ca nu stiu cum i-au crescut copiii, iar el n-a fost de fata. Sunt un tata care poarta zilnic in IPhone peste 2000 de poze si filme cu fetele lui, din prima zi si pana acum, la doi ani si 4 luni.

Si nu am ratat nimic: de gangurit la prima strangere in manutza a degetului mare al tatalui, de la primii pasi la primele cuvinte si pana la ultumele noastre realizari: canta toata ziua prin casa melodia din intro-ul emisiunii : ‘Vinooooo, Rai, da’ buni e in aer!’.

Prefer ca atunci cand mi se face dor de ele sa ma uit in telefonul personal, nu ca altii in arhivele ziarelor si revistelor”, ne-a marturisit el.

„Si chiar daca uneori as vrea sa stau mai mult acasa, ma gandesc ca e mai bine sa am un program incarcat decat sa fiu barbat trantor care are tot timpul timp pentru familie, dar niciodata resurse sa si-o poata intretine”, adauga Mihai.

Scrie un comentariu