Stiri Interne

Mihai Gruia si Sorin Brotnei, de la Akcent la TWO!

Scris de Administrator

Dupa un foarte mediatizat scandal cu fostul lor coleg din trupa Akcent, Adi Sina, Mihai Gruia si Sorin Brotnei revin pe piata muzicala romaneasca sub titulatura de „TWO”.

two

Dupa ce s-au despartit de Adrian Sina, cel cu care se afla inca in proces pentru ca „au fost dati afara din trupa fortat”, Mihai Gruia si Sorin Brotnei au hotarat, la insitentele prietenilor si ale fanilor, sa revina pe piata muzicala sub o noua tiulatura.

Trupa care promite ca va cuceri topurile muizcale se numeste TWO si dispune deja de o pagina oficiala de Facebook.

two2

„In urma miilor de mesaje pe care le-am primit, ne-am dat seama ca avem datoria, fata de fanii nostri, sa nu renuntam la muzica noastra. Asadar, pentru voi, pentru ca ne sunteti alaturi si ne sustineti in toate proiectele noastre, ne-am hotarat sa continuam pe drumul acesta sub formula TWO. Avem incredere ca o sa va surprindem placut si ca o sa fiti alaturi de noi!”, au scris cei doi pe reteaua de socializare.

two1

In plus, le-au promis fanilor ca vor reveni cat de curand cu mai multe detalii si cel mai probabil un nou single.

Mihai Gruia si Sorin Brotnei se afla inca in proces cu fostul lor coleg, Adrian Sina, ei sustinand ca au fost dati afara din trupa Akcent pana sa le expire contractul de drept. In paralel cu actiunea din instanta, cei doi artisti isi desfasoara activitatea in noul lor studio, compunand si inregistrand noi piese.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu