Stiri Interne

Mihai Gadea, mesajul de iertare dupa gafa cu Julio Iglesias Jr

Scris de Alexandru Manea

Mihai Gadea a transmis un mesaj prin care incearca sa dreaga situatia jenanta in care a intrat, dupa ce l-a pus pe Julio Iglesias Jr sa zica in direct „Jos Basescu”. Iata care este explicatia jurnalistului cu care spera sa fie iertat de public.

mihai-gadea-julio-iglesias-jr-640x431

Mihai Gadea a starnit un val imens de critici dupa ce joi l-a pus pe Julio Iglesias Jr sa repete dupa el, in direct, in limba romana, „Jos Basescu!”.

Artistul s-a conformat si a facut acest lucru, fara sa stie semnificatia cuvintelor. Gestul jurnalistului de la Antena 3 a fost aspru criticat de public, dar si de managementul artistului spaniol.

Vazand cat de mult a luat amploare ceea ce a facut in emisiune, in weekend, Mihai Gadea a a transmis un mesaj prin care incearca sa dreaga situatia jenanta in care a intrat. Mesaj, considerat insa de multi, insuficient pentru a explica gafa imensa pe care a facut-o in direct.

julio-iglesias-sr-jr

„In emisiunea de joi, avandu-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit doua strigaturi din folclorul urban. Nu am avut intentia de a aduce pe nimeni in ringul unei lupte pe care stiti bine ca am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica si vreau sa ii asigur ca pretuirea ce le-o port m-a determinat sa adresez invitatiile catre domnii Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeti ai emisiunii pe care o realizez. Alaturi de cele doua formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu si ocazia de a transmite publicului din Romania indemnul de a veni la concertul sau din Bucuresti. Regret sincer daca am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!”, a scris Mihai Gadea pe Facebook.

Recititi aici ce s-a intamplat joi si aici care a fost reactia artistului spaniol.

Scrie un comentariu