Stiri Interne

Mihai Gadea l-a pus pe Julio Iglesias Jr sa spuna „Jos Basescu”! Iata cum a reactionat managementul artistului!

Scris de Alexandru Manea

Julio Iglesias Jr a fost pus de Mihai Gadea, in emisiunea „Sinteza Zilei”, sa spuna „Jos Basescu”. In necunostinta de cauza, artistul s-a conformat. Gestul controversat al jurnalistului de la Antena 3 a fost aprig criticat de mii de romani pe retelele de socializare. Iata cum a reactionat managementul artistului.

mihai-gadea-julio-iglesias-jr

Mihai Gadea a primit o avalansa de critici dupa ce, in emisiunea „Sinteza Zilei”, l-a invitat pe Julio Iglesias Jr sa rosteasca in direct cateva fraze in limba romana.

Artistul s-a conformat fara sa stie ca ce ii dicta jurnalistul de la Antena 3 erau slogane politice. Astfel a ajuns sa zica „Jos Basescu!”. Momentul a fost aprig criticat in presa si de public, gestul lui Gadea fiind catalogat drept „incalificabil”.

mihai gadea guiness1

Managementul lui Julio Iglesias Jr a tinut sa menioneze ca artistul nu stie limba romana si nu avea de unde sa inteleaga ce ii dicteaza Gadea.

julio-iglesias-sr-jr

„Cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna “Jos Basescu”!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori.

In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:

1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.

Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.

Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale”.

1 comentariu

Scrie un comentariu