Carusel Stiri Interne

Mihai Bendeac, de la Roxana Vancea la… EA!

Scris de Administrator

Roxana Vancea este deja istorie in viata lui Mihai Bendeac? Actorul a postat pe contul lui de Facebook o imagine cu o domnisoara frumoasa, alta decat cea despre care presa a scris ca i-ar fi iubita, iar fanii lui s-au grabit sa traga concluzia ca ar fi vorba despre o noua reprezentanta a sexului frumos ce a trecut prin asternutul lui Bendeac.

vancea-bendeac-adele

Mihai Bendeac este un cuceritor innascut si un cunoscut iubitor al femeilor frumoase. Ultima domnita cu care actorul s-a afisat brat la brat este Roxana Vancea, fosta asistenta de la „Neata cu Razvan si Dani”.

In ultima vreme insa, nu s-a mai scris nimic despre idila lor, iar o fotografie postata recent de Bendeac pe profilul de Facebook arata ca ii zboara gandul la cu totul alte femei.

Chiar daca Vancea a facut pana si gestul extrem de a-si tatua pe mana numele lui, se pare ca asta nu l-a facut pe Mihai Bendeac sa aiba ochi doar pentru ea.

Actorul a postat pe reteaua de socializare o fotografie in care apare o tanara extrem de frumoasa, iar ipostaza in acre a fost surprinsa duce cu gandul la dimineata de dupa… o noapte nebuna de iubire.

Fiindca Bendeac nu a pus nicio decsriere in dreptul imaginii, multi dintre amicii lui virtuali au fost tentati sa creada ca domnisoara ar fi noua cucerire a Don Juan-ului autohton.

Asta pana cand cineva a recunoscut-o si a facut lumina. Mihai poate continua sa viseze cu ochii deschisi, intrucat tanara este Adele Exarchopoulos, o frumoasa actrita de origine franceza, cu niscaiva radacini grecesti.

Scrie un comentariu