Carusel Stiri Interne

La ce-si indeamna Mihai Bendeac fanii

Scris de Administrator

In plin scandal mediatic, Mihai Bendeac nu renunta la stilul sau rebel si ii sfatuieste pe toti cei ce viseaza la a-si construi un destin special si la a reusi in viata, sa renunte la a mai tine cont de zicalele din popor.

mihai-bendeac

Se pare ca scandalul in care este implicat cu trustul Intact si in urma caruia si-a pierdut locul de munca nu l-a facut pe Mihai Bendeac sa-si piarda din nebunia cu care isi urmeaza mereu visele si dorinta de a darama orice bariera pentru a obtine tot ce isi doreste.

Actorul, despre care se stie cat de multa importanta acorda carierei, isi traieste viata ghidat de cateva principii simple, insa extrem de indraznete.

Asa se face ca Bendeac a hotarat astazi sa le impartaseasca si amicilor sai virtuali ceea ce este, in viziunea lui, cheia succesului.

I-a sfatuit astfel pe prietenii lui de pe Facebook sa ignore complet orice zicale batranesti de genul „Stai in banca ta”, „Capul plecat sabia nu-l taie” sau „Asculta de cei mai batrani”, si sa faca mereu asa cum ii taie capul.

„Vrei sa-ti implinesti visul? Vrei sa-ti construiesti un destin special?

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci e sa-ti bagi p..a in citatele de mai sus!”, a scris Mihai Bendeac pe reteaua de socializare.

Bineinteles, like-urile si comentariile de apreciere nu au intarziat sa apara.

Scrie un comentariu