Carusel Stiri Interne

Mihai Bendeac nu mai are „dreptul” sa munceasca

Scris de Alexandru Manea

Mihai Bendeac sustine ca, pana cand nu va incheia procesul cu Antena 1, nu are voie sa munceasca sau sa apara la alta televiziune. Actorul se lauda ca a avut un salariu lunar cat ar castiga un om obisnuit in doi ani, dar recunoaste ca fiecare cuvant gresit rostit acum, in timpul procesului, l-ar putea costa cate 3000 de euro.

mihai-bendeac-proces

Mihai Bendeac se afla in plin proces cu Antena 1, dupa scandalul generat in urma cu o luna. Actorul se plange ca nu a avut libertatea de a isca controverse invitandu-l pe Radu Banciu de la B1TV la o confruntare cu rivalul lui, Mircea Badea, totul in cadrul show-ului sau, „iComedy” de la Antena 1.

A sperat la mult prea mult, a deranjat, astfel ca s-a trezit nu doar scos din echipa emisiunii, dar si cu un mare proces pe cap. Prin urmare, in prezent, actorul nu are voie sa apara la nicio televiziune pana nu se va finaliza lupta in instanta.

„Eu astept sa se termine procesul care va urma cu Antena 1. Vreau sa imi recapat dreptul sa muncesc. In acest moment, dreptul meu la munca este ingradit. Antena 1 inca nu m-a dat afara. Ma tine putin prizonier”, s-a confesat actorul intr-o inregistrare video pe care a postat-o pe internet.

mihai-bendeac-icomedy-2

Mai mult, Bendeac spune ca a castigat la Antena 1 intr-o luna cat alti romani de rand in doi ani, dar ca, acum, in timpul procesului, orice declaratie gresita din partea lui l-ar putea costa cate 3000 de euro. „Imi este foarte greu sa vorbesc despre adevaratele motive fiindca fiecare cuvant pe care il scot ar putea sa ma coste 3.000 de euro. Am executorul judecatoresc la usa in fiecare zi”, a spus el.

Scrie un comentariu