Stiri Interne

Mihai Bendeac se muta la Pro Tv? Ar putea fi coleg cu Cabral la „Romanii au talent”

Scris de Administrator

Se pare ca transferurile in lumea televiziuni romanesti sunt in plina desfasurare, iar cele mai noi zvonuri il au drept personaj principal pe Mihai Bendeac, despre care se spune ca, incepand din toamna, ar putea fi foleg cu Cabral la show-ul „Romanii au talent” (Pro TV).

bendeac-cabral

Odata cu plecarea mai multor vedete din trust, mai marii Pro Tv s-au vazut pusi in situatia de a regandi numeroase show-uri , cum ar fi „Vocea Romaniei” sau „Romanii au talent”.

Daca despre cel de-al patrulea jurat „Vocea Romaniei” nu se stie inca nimic clar, insa exista mai multe nume vehiculate in presa, iata ca si juriul emisiunii „Romanii au talent” ar putea suferi modificar incepand cu aceasta toamna.

Conform paginademedia.ro, reprezentantii Pro Tv ar discuta deja cu doua vedete autohtone pentru a face parte din juriul „Romanii au talent„: Cabral si Mihai Bendeac.

Aceasta informatie nu a fost insa confirmata, iar mai marii postului se rezuma la a spune ca, intr-adevar, pregatesc mai multe surprize pentru noul sezon al talent show-ului. Singura informatie oficiala este aceea ca Smiley si Pavel Bartos vor ramane in continuare prezentatorii acestei emisiuni.

Scrie un comentariu