News

Mihaela Radulescu priveste cu deznadejde tabloidizarea televiziunilor romanesti!

Scris de Administrator

Chiar daca traieste deja de mult timp in luxosul Monaco, Mihaelei Radulescu ii zboara adesea gandul la tara natala si la televiziunea romaneasca de altadata. Vedeta se gandeste cu dor la ceea ce insemna pe vremuri divertismentul in Romania, privind cu deznadejde la valentele pe care le-a capatat astazi.

fiul-mihaelei-radulescu-este-emotiv-ca-taica-su-1

Printre vedetele de televiziune preferate de Mihaela Radulescu se numara Teo Trandafir, in contextul emisiunilor pe care aeasta le realiza in urma cu mult timp.

Intr-un post nostalgic pe care Mihaela l-a scris recent pe blogul ei, aceasta rememoreaza cu drag momentele de glorie ale divertismentului romanesc, privind insa cu tristete tabloidizarea si „manelizarea” la care suntem cu totii martori.

„Am tot asteptat sa se intoarca Teo. Mi-am amintit cate furtuni si patimi a starnit, procedand exact invers decat Tuca – s-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-i intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati. Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel putin o vreme. Stiu sigur ca n-a fost optiunea ei si stiu, aproape sigur, ca nu s-ar intoarce niciodata acolo unde nu-i era locul, dar mi-as dori aprig de sincer s-o vad din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment”, a scris plina de speranta Mihaela Radulescu.

Scrie un comentariu