Stiri Interne

Mihaela Radulescu si Dani Otil, prima vacanta separata ca fosti iubiti

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu si Dani Otil au avut la inceputul acestui an prima vacanta separata ca fosti iubiti. Ea, la munte, alaturi de Felix Baumgartner, el, intr-o zona exotica, alaturi de presupusa lui iubita, Miruna, colega sa de la matinalul Antena 1.

dani-otil-mihaela-radulescu-vacanta-noi-iubiti

Mihaela Radulescu si Dani Otil au avut prima vacanta separata ca fosti iubiti. Cei doi s-au despartit anul trecut cand Mihaela Radulescu a devenit iubita parasutistului austriac Felix Baumgarner. Alaturi de acesta vedeta si-a petrecut vacanta, in primele zile ale anului, in Alpii austrieci, la schi.

mihaela-radulescu-vacanta-alpi

La randul lui, Dani Otil pare sa fi inceput o noua relatie amoroasa, cu Miruna, tanara lui colega de la matinalul Antena 1. Impreuna au petrecut vacanta in Caraibe.

dani-otil-vacanta-caraibe

 

„Am cateva povesti cu turisti, stele de mare, barcute, rusoaice, valuri, scutere, brazilience, vant, localnice din Caraibe, prieteni noi, delfini… unele pot fi spuse la tv, altele nu… ramane sa negociem de luni…”, a scris Dani otil in dreptul unei fotografii de tip colaj postata pe Facebook.

miruna-noua-iubita-dani-otil

Miruna Lica a absolvit Intact Media Academy, a lucrat ca intern la Antena 1 iar acum lucreaza ca angajat la „Neata cu Razvan si Dani”. (Foto: WOWbiz.ro)

Scrie un comentariu